Çamlıca Liselerinde Sanat Rüzgarı Esti

BİLFEN LİSELERİ’NDE SANAT RÜZGÂRI ESTİ

15 Nisan Dünya Sanat Günü olması nedeniyle, 9-13 Nisan Sanat Haftası, müzik dinletileri, sanatsal söyleşiler, atölye çalışmaları, müze gezileri, okul orkestra grupların konserleri ve sanatsal yarışmalar yapılarak tüm lise kampüslerimizde coşkuyla kutlandı.

Sanat Haftası Etkinliklerinin kapanış programı olarak, Bilfen Liseleri Sanat Ödülleri töreni gerçekleştirildi. Bilfen Liseleri arasında düzenlenen “Fotoğraf”, “Görsel Sanatlar Portfolyo”, “Müzik” (enstrüman-ses-beste) ve ritmin koreografilerle buluştuğu “Dans Yarışması”nın ödül töreni yapıldı. Çamlıca Lise Kampüsünde yapılan ödül törenine Ankara, Antalya, Bursa, İskenderun, İzmir, Kayseri ve Bahçeşehir Bilfen liselerimiz de video konferans aracılığıyla katılarak sanatın zevkini birlikte paylaştılar.

Bilfen liseleri öğrencilerinin yıl içinde kulüp  çalışmalarını  sergiledikleri RENKLERIM isimli sergimiz  seramik görsel sanatlar, fotoğrafçılık, moda tasarım ürünleriyle göz kamaştırdı..her yıl olduğu gibi bu yılda sergi satışımızı ÇABA derneği ne bağışlayarak sosyal sorumluluğumuzu da yerine getirmenin mutluluğunu yaşadık.